Over Kooyman Dieselservice

Zoekt u een specifiek onderdeel voor uw dieselmotor? Of heeft uw diesel er na jaren trouwe dienst de brui aan gegeven? Met al uw vragen op dieselgebied kunt u al ruim 40 jaar terecht bij Kooyman Dieselservice. Sinds 1984 is Kooyman Dieselservice gevestigd in de Stormpolder in Krimpen a/d IJssel, waar schepen tot 100 meter moeiteloos kunnen afmeren ‘voor de deur’. Kooymans kracht zit hem in dieselmotoren. Langzaamlopers kennen voor hem geen geheimen.

“We reviseren dieselmotoren van grote merken als Industrie, Gardner, Bolnes, Deutz, DAF, Caterpillar, Wärtsilä en Mitsubishi. Ook verlenen we service aan pompinstallaties en gemalen van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard. We zijn VCA-gecertificeerd.

Is een specifiek motoronderdeel nergens meer te krijgen? Geen nood! Wij maken het voor u en zorgen ervoor dat uw dieselmotor binnen de kortste keren weer loopt als een zonnetje.”

 Of het nu gaat om een grote revisie van een gemaal met een 8 cilinder diesel of de levering van een nieuwe accu: met Kooyman Dieselservice kunt u met een gerust hart in zee gaan, waar ter wereld u zich ook bevindt. “Van Rusland tot Finland, van Duitsland tot Australië: wij leveren exact dat onderdeel waar u om zit te springen. Zodat u snel uw reis weer kunt vervolgen.”

Bezoekadres

Schaardijk 13
2931 LG Krimpen a/d IJssel

Contactgegevens

0180 - 513 006
06 - 5314 5259

Bedrijfsgegevens

KvK: 24163385
BTW: 123456789B01